TARIEVEN


Mini Sessie
Een mini sessie is ideaal voor jaarlijkse foto’s of wanneer een uitgebreidere sessie niet nodig is. Een sessie duurt 30 min en vindt plaats in het Nijreesbos in Almelo. Jullie ontvangen 10 foto’s high res nabewerkte foto’s in een online galerij. De 10 beelden kunnen jullie zelf selecteren. Exta beelden kunnen eventueel woorden bijgekocht. Datum en tijd iom fotograaf. Mini sessies kunnen maximaal een maand van te voren worden vastgelegd en zijn niet mogelijk op een andere locatie muv een door de fotograaf aangekondigde mini shoot dag. Mini sessies zijn voor max 1 gezin per sessie. 

€99,-*


Familie / Love / Lifestyle Sessie
Spontane en natuurlijke reportage shoot op een buiten en/of binnen locatie van jullie keuze of iom fotograaf. Geschikt voor zowel kleine als grotere groepen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur.  Jullie ontvangen 50+ high res nabewerkte foto's in een online galerij & een prachtig mini-album van 20x15. 

€275,-*


Day in the Life
Een day in the life sessie focust op jullie leven als gezin in en rondom jullie huis voor een halve tot hele dag. Jullie ontvangen 150+ foto's high res nabewerkte foto's in een online gallery & een mini-album. Neem contact op voor meer informatie.

vanaf €699,-* voor 6 uur


*Prijs is inclusief BTW & reiskosten binnen eenstraal van 35 km rondom Almelo. Hierna wordt € 0,30 cent per km gerekend. Voor een reistijd langer dan 1 uur wordt €50,- per extra uur gerekend.


Trouwreportages 
Trouwreportages starten vanaf €1149,- voor 6 uur.   
Klik hier voor een volledige prijslijst voor trouwreportages in 2019

Trouwen in het buitenland? Ik leg jullie bruiloft graag voor jullie vast.
Neem contact op met info@merettekuijt.nl voor een offerte op maat. 

Using Format