OVER MIJ

Ik hou van mensen fotograferen. Ik ben van mening dat je de mooiste momenten kan vastleggen als je een persoon zijn gang laat gaan en niet te veel regisseert. Ik vang die momenten, waarin je jezelf bent, waarin echte emotie zit. Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een iemand zich prettig voelt. Ik kies ervoor voornamelijk voor om buiten in natuurlijk licht te fotograferen op locatie of in mijn eigen daglicht studio.

Ik ben een echte romanticus met een passie voor esthetiek en food/lifestyle. Als founder van Witlof Workshops geef ik samen met een andere fotografen en creatievelingen workshops waar esthetiek en storytelling een grote rol spelen.

Na in Tilburg, Kaapstad, Den Haag & Amsterdam te hebben gewoond ben ik neergestreken in Almelo, Overijssel met mijn man, twee kids en twee katten, waar we ons droomhuis in de vorm van een oude stadsboerderij hebben gevonden. De komende jaren hebben we nog wel onze handen vol hieraan, maar na vier jaar hard werken begint het ergens op te lijken.

Ik schiet voornamelijk bruiloften, families & food/lifestyle, maar ik sta altijd open voor nieuwe creatieve samenwerkingen. Ik heb o.a. samen mogen werken met Dr Oetker, Dawn Foods, Broodplankenzo & Hop On Bierreizen. Heb je een idee neem dan vooral contact met me op. Ik hoop in de toekomst mooie momenten met je te mogen vastleggen.

Mijn werk is o.a. gepubliceerd op Engaged & Girls of Honour.

Zankyou // Beste trouwfotografen Overijssel
Engaged // Trash The Dress, Mexico City
Girls of Honour // Trouwen in een yurt
The Perfect Wedding // Real Wedding Whitley & Niels 

Fotocredits: Ilka van Wieren, Francine Boer & Elke Verbruggen

TESTIMONIALS

”We waren voor onze bruiloft niet op zoek naar een traditionele huwelijksfotograaf voor een geposeerde reportage. We wilden een fotograaf die de 'echte' momenten en emoties wist vast te leggen, op een frisse manier. Deze hebben we absoluut gevonden in Merette. Naast dat het een enorm leuk en prettig mens is, die uitstekend in het huwelijksgezelschap opging, zijn haar foto's prachtig geworden en heeft ze onze verwachtingen overtroffen.”

“Zo blij met de prachtige familie foto's! Je hebt ons op een ontspannen, leuke en vrolijke manier weten vast te leggen, precies zoals we wilden en het was heerlijk om onszelf te kunnen zijn!”

“Merette heeft op een prachtige manier onze speciale dag vastgelegd. Zeer professioneel en een bron van kalmte op zo'n dag waarbij er honderdduizend dingen tegelijk gebeuren en de tijd voorbij vliegt. “ 

“Het vastleggen van emotionele momenten met oog voor detail was voor ons een belangrijk aspect tijdens onze bruiloft. Het weerzien van de foto's geeft ons het gevoel 'onze trouwdag' opnieuw te beleven! Dit geeft des temeer aan hoe sterk haar reportage is geworden.”

Using Format