LIFESTYLE // Magazine Twente eo

Sinds ik van Amsterdam naar Almelo ben verhuisd hebben veel mensen mij gevraagd waarom en of ik een beetje kan ‘aarden’ hier in het oosten van het land. Ik heb altijd geloofd dat je overal kan ‘aarden’ als je maar wil kijken naar de mooie dingen die bijna elke plaats te bieden heeft. En in Twente zijn aan mooie dingen geen gebrek!

Als een liefhebster van kleinschalige magazines las ik de afgelopen jaren prachtige magazines over het buitenland. En dit zette me aan het denken. Zou het niet mooi zijn om zo’n magazine te maken over Twente? Een mooie, maar ondergewaardeerde regio. 

De afgelopen maanden ben ik daarom begonnen aan de eerste totaal portretten van een aantal bedrijven in de regio. De response was geweldig en zo positief dat het me alleen maar in mijn idee heeft gesterkt. 

Daarom ben ik op zoek naar:

- Mooie bedrijven/initiatieven om uit te lichten in het magazine

- Goede designer die kan helpen met een kick-ass magazine lay-out

- Goede copy-writer die voor soepel lezende teksten kan zorgen

- Amazing schilders/tekenaars etc. die artwork willen leveren voor in het magazine

Allen in de regio Twente en omstreken.

Voor ondernemers en initiatieven die graag willen uitgelicht worden in het magazine is dit gratis. Ik vraag enkel wat van u tijd om u verhaal te komen vastleggen. Ben je een designer/copywriters/creatief die graag wil bijdragen aan dit project ga ik graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op via magazine@merettekuijt.nl.

Using Format