FAMILIE // L & M Mini Sessie op de Holterberg

Deze mini shoot op de Holterberg gives me all the feels. Liselot is zelf een getalenteerde fotograaf en wilde graag wat  familie foto’s voor in het nieuwe huis te hangen. Maar zoals ze zelf zei: ‘Ik ben absoluut niet fotogeniek.’ Dat gevoel herken ik enorm. We staan immers voor een reden het liefst achter de camera.

Maar van dat niet fotogenieke bleek dus helemaal niets van waar. Dit gezinnetje kon niets anders dan stralen op deze stralende zaterdagmorgen en voor mij dus vooral een hele moeilijke taak weggelegd hoe ik tussen al die mooie beelden een selectie ging maken.

Heb je ook interesse in een mini shoot? Ik ben van plan in het najaar nog een editie te organiseren. Heb je interesse om op de mailinglijst te komen stuur me dan vooral een berichtje op info@merettekuijt.nl.

Locatie: Dagcamping Holterberg, Holten

Using Format