FAMILIE // Day in the Life bij Familie Kramer

Het liefst spendeer ik zo veel mogelijk tijd bij de mensen die ik fotografeer. Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen en over hun leven te horen. Daarom speelde ik al een tijd met het idee om Day in the Life shoots te gaan doen. Nu ik zelf een dochtertje heb merk ik hoe veel speciale momenten er kunnen zijn in een normale dag. Momenten die vaak niet vastgelegd worden. Die momenten wil ik juist vastleggen!

Via internet kwam ik in contact met Lia die mij uitnodigde om haar gezin van 6 te komen vastleggen in Friesland. De familie Kramer bestaat naast Papa & Mama Kramer uit vier kids. Na de twee oudste was er nog een wens voor de derde. Echter bleek er een vierde als cadeautje bij te zitten. Meteen een heel huis vol (en een nieuwe auto, aldus papa). Ik sloot aan na de lunch en we gingen al snel op pad om uit te waaien op de Drents-Friese wold. Na een paar uur in het zandrollen waren we allemaal tot het bot toe verkleumd en klaar om weer de warmte op te zoeken. En warm werd het al snel met een kussengevecht en een bubbel bad.

Heb jij interesse om je gezin eens op een andere manier vast te leggen? Ik zou het geweldig vinden om even deel te nemen aan jullie leven. Neem voor meer informatie contact op met info@merettekuijt.nl.

Using Format