WERKWIJZE

Trouwen
Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! In de periode tot je bruiloft is er opeens enorm veel te doen. Hoewel het misschien nog niet heel belangrijk lijkt, de foto's van jullie bruiloft zijn een van de weinige duurzame producten van die dag. Belangrijk is dat jullie een fotograaf zoeken die bij jullie past! 

Kennismakingsgesprek
Na het eerste contact nodig ik jullie uit voor een introductie gesprek bij mij thuis of, als dit qua afstand beter schikt, in overleg ergens anders. Tijdens het introductiegesprek kunnen we elkaar leren kennen en kijken of het klikt. Daarnaast kunnen natuurlijk alle vragen stellen die jullie hebben.

Een belangrijk onderdeel van dit gesprek is voor mij om jullie te leren kennen. Bijvoorbeeld de hechte band die je met je oma hebt, jullie gezamenlijke liefde voor mooie schoenen of de giant jenga die je voor je trouwen zelf gaat maken. Deze informatie zorgt ervoor dat ik op jullie trouwdag precies weet welke momenten voor jullie speciaal zijn, en deze voor jullie kan vastleggen. 

Boeken
Na het gesprek verwerk ik alle informatie die we hebben gesproken in een persoonlijke offerte. Deze stuur ik samen met de algemene voorwaarden naar jullie toe. Mochten jullie met de offerte akkoord gaan, volgt er een factuur voor een aanbetaling van 40%. Nadat deze is voldaan staat de datum vast. De restbetaling zal pas na de bruiloft moeten worden voldaan.

Een aantal dagen voor de bruiloft ontvang ik graag een draaiboek van jullie. Uiteraard kunnen jullie altijd contact opnemen met eventuele vragen en opmerkingen. 

Using Format