OVER MIJ

Na in Tilburg, Kaapstad, Den Haag & Amsterdam te hebben gewoond ben ik neergestreken in Almelo, Overijssel met mijn man, dochtertje en twee katten, waar we ons droomhuis in de vorm van een oude stadsboerderij hebben gevonden. De komende jaren hebben we nog wel onze handen vol hieraan, maar inmiddels is de fotostudio en de moestuin er al. In de toekomst hopen we hier een B&B aan toe te voegen (en kippen, maar hier moet ik mijn man nog van overtuigen). 

Voor mijn huidige studie aan de fotoacademie Amsterdam ben ik nog regelmatig in het westen te vinden, en de combinatie oost/west bevalt me prima!

Ik hou van mensen fotograferen. Ik ben van mening dat je de mooiste momenten kan vastleggen als je een persoon zijn gang laat gaan en niet te veel regisseert. Ik vang die momenten, waarin je jezelf bent, waarin echte emotie zit. Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een iemand zich prettig voelt. Ik kies ervoor voornamelijk voor om buiten in natuurlijk licht te fotograferen. 

Ik schiet voornamelijk bruiloften, families & food/lifestyle, maar ik sta altijd open voor nieuwe creatieve samenwerkingen. Heb je een idee neem dan vooral contact met me op. Ik hoop in de toekomst mooie momenten met je te mogen vastleggen.

Foto credits: Ilka van Wieren

Using Format