OVER MIJ

Ik hou van mensen fotograferen. Ik ben van mening dat je de mooiste momenten kan vastleggen als je een persoon zijn gang laat gaan en niet te veel regisseert. Ik vang die momenten, waarin je jezelf bent, waarin echte emotie zit. Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een iemand zich prettig voelt. Ik kies ervoor voornamelijk voor om buiten in natuurlijk licht te fotograferen op locatie of in mijn eigen daglicht studio.

Ik ben een echte romanticus met een passie voor esthetiek en food/lifestyle. Als founder van Witlof Workshops geef ik samen met een andere fotografen en creatievelingen workshops waar esthetiek en storytelling een grote rol spelen.

Na in Tilburg, Kaapstad, Den Haag & Amsterdam te hebben gewoond ben ik neergestreken in Almelo, Overijssel met mijn man, dochtertje en twee katten, waar we ons droomhuis in de vorm van een oude stadsboerderij hebben gevonden. De komende jaren hebben we nog wel onze handen vol hieraan, maar inmiddels is de fotostudio en de moestuin er al. In de toekomst hopen we hier een B&B aan toe te voegen (en kippen, maar hier moet ik mijn man nog van overtuigen).

Ik schiet voornamelijk bruiloften, families & food/lifestyle, maar ik sta altijd open voor nieuwe creatieve samenwerkingen. Ik heb o.a. samen mogen werken met Dr Oetker, Dawn Foods, Broodplankenzo & Hop On Bierreizen. Heb je een idee neem dan vooral contact met me op. Ik hoop in de toekomst mooie momenten met je te mogen vastleggen.

Foto credits: Ilka van Wieren

Using Format